BHP.pl Moje konto  
  Katalog » druki » HACCP / GMP / GHP » ODDK - HAC799 Moje konto     
Kategorie
książki (283)
programy komputerowe (89)
filmy / prezentacje / plakaty (99)
druki (81)
» akta (7)
» dzienniki (6)
» ewidencje / rejestry (27)
» karty / protokoły (12)
» dokumentacja oceny ryzyka (6)
» zaświadczenia (9)
» HACCP / GMP / GHP (13)
» inne (1)
materiały szkoleniowe (188)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
Rejestr konserwacji i napraw urządzeń i sprzętu chłodniczego
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - HAC799
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 23,10 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Liczba stron: 24
Data dodania produktu: 16 maj 2007.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach Rejestr konserwacji i napraw urządzeń i sprzętu chłodniczego
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 8 z 13 w kategorii HACCP / GMP / GHP Następny produkt
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Książka kontroli wewnętrznej w sklepie spożywczym i hurtowni z wyjaśnieniami (przyjęcie dostaw, przechowywanie, wprowadzenie do obrotu)
 Książka kontroli wewnętrznej w sklepie spożywczym i hurtowni z wyjaśnieniami (przyjęcie dostaw, przechowywanie, wprowadzenie do obrotu)       36,30 zł 
Na podstawie rozp. MZ z dnia 6 stycznia 2003 roku (kontrola wewnętrzna żywności), każdy sklep i hurtownia zobowiązane są do bieżącej lub okresowej kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych w trzech punktach: przyjęcie – ... 
Księga nadzoru nad szkodnikami
 Księga nadzoru nad szkodnikami       36,30 zł 
Księga nadzoru nad szkodnikami stanowi dokument związany z Księgą HACCP. Do prowadzenia nadzoru nad szkodnikami zobowiązane jest każde przedsiębiorstwo spożywcze, co wynika m.in. z rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 6 stycznia 2003 r. ... 
Bezpieczeństwo żywności. Dokumentacja identyfikacji dostawców
 Bezpieczeństwo żywności. Dokumentacja identyfikacji dostawców       23,10 zł 
Monitorowanie żywności – nowy obowiązek podmiotów branży spożywczej Art. 18 Rozporządzenia (WE) Nr 178/2002 nakłada na podmioty działające na rynku spożywczym, na wszystkich etapach łańcucha żywnościowego, od produkcji ... 
Książka kontroli sanitarnej
 Książka kontroli sanitarnej       12,30 zł 
 
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - program do oceny ryzyka zawodowego
Nowości
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...

48,00 zł

Zobacz wszystkie
  18 wrzesień 2019     8728050 wywołań od 11 maj 2007