BHP.pl Moje konto  
  Katalog » książki » HACCP / GMP / GHP » ODDK - HAC836 Moje konto     
Kategorie
książki (309)
» bhp (44)
» prawo (kodeksy, przepisy) (73)
» zarządzanie bezpieczeństwem (3)
» profilaktyka (3)
» regulaminy - instrukcje (18)
» ochrona przeciwpożarowa (7)
» HACCP / GMP / GHP (55)
» ryzyko zawodowe (7)
» ergonomia (2)
» choroby zawodowe (2)
» wypadki (7)
» czynniki szkodliwe (6)
» ochrony (1)
» wydawn. elektroniczne - e-booki (80)
» kalendarze (1)
programy komputerowe (91)
filmy / prezentacje / plakaty (100)
druki (81)
materiały szkoleniowe (193)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów - piekarnia
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - HAC836
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 101,80 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Od 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresie
produkcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności. Aby ten cel osiągnąć, należy wszystkie techniki i metody pracy oraz zalecenia higieniczne opracować w formie procedur i instrukcji.
Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami do zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.
Dokumentacja przeznaczona jest do bezpośredniego wykorzystania na własne potrzeby każdego zakładu.
Ten zestaw procedur i instrukcji wykorzystano również w innej publikacji
tejże autorki Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów
kontrolnych w piekarni, gdzie poszczególne procedury i instrukcje znalazły się w wykazach przypisanych do każdego etapu procesu technologicznego w celu wyeliminowania zagrożeń, które się na danym etapie pojawiają.
Autor: Agnieszka Budzyńska
Liczba stron: 200
Data dodania produktu: 14 maj 2007.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów - piekarnia
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 4 z 55 w kategorii HACCP / GMP / GHP Następny produkt
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - programy komputerowe dla bhp
Nowości
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...

48,00 zł

Zobacz wszystkie
  22 październik 2018     8056966 wywołań od 11 maj 2007