Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów (CD) sklep bhp.pl
BHP.pl Moje konto  
  Katalog » książki » HACCP / GMP / GHP » ODDK - CDH789 Moje konto     
Kategorie
książki (312)
» bhp (44)
» prawo (kodeksy, przepisy) (73)
» zarządzanie bezpieczeństwem (3)
» profilaktyka (3)
» regulaminy - instrukcje (18)
» ochrona przeciwpożarowa (7)
» HACCP / GMP / GHP (55)
» ryzyko zawodowe (7)
» ergonomia (2)
» choroby zawodowe (2)
» wypadki (7)
» czynniki szkodliwe (6)
» ochrony (1)
» wydawn. elektroniczne - e-booki (80)
» kalendarze (4)
programy komputerowe (91)
filmy / prezentacje / plakaty (100)
druki (81)
materiały szkoleniowe (193)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów (CD)
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - CDH789
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 161,30 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Wersja elektroniczna książki w formacie MS Word
Od dnia 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresie produkcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP (na podstawie ustawy z dnia 30 października 2003 r. o zmianie ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia oraz niektórych innych ustaw – Dz.U. Nr 208, poz. 2020). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.
Wersja na płycie CD (MSWord).
Data dodania produktu: 14 maj 2007.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów (CD)
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 5 z 55 w kategorii HACCP / GMP / GHP Następny produkt
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Instrukcje dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP - mała gastronomia
 Instrukcje dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych GHP/GMP - mała gastronomia       106,60 zł 
Teczka z wzorcowymi instrukcjami dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych. Każda instrukcja na oddzielnej planszy formatu A4 lub A5 nadaje się do bezpośredniego umieszczenia w zakładzie lub dalszego przetworzenia. 
Dokumentacja GHP, GMP (program komputerowy CD) - mała gastronomia
 Dokumentacja GHP, GMP (program komputerowy CD) - mała gastronomia       95,20 zł 
Program komputerowy umożliwiający prowadzenie dokumentacji na komputerze. Polecamy różne wersje przeznaczone dla różnych rodzajów działalności ! Zawiera instrukcje oraz formularze służące do dokonywania zapisów potwierdzających ... 
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - programy komputerowe dla bhp
Nowości
Kalendarz księgowo-kadrowy 2018
Kalendarz księgowo-kadrowy 2018

49,20 zł

Zobacz wszystkie
  19 sierpień 2018     7990046 wywołań od 11 maj 2007