BHP.pl Moje konto  
  Katalog » książki » HACCP / GMP / GHP » ODDK - HAC771 Moje konto     
Kategorie
książki (309)
» bhp (44)
» prawo (kodeksy, przepisy) (73)
» zarządzanie bezpieczeństwem (3)
» profilaktyka (3)
» regulaminy - instrukcje (18)
» ochrona przeciwpożarowa (7)
» HACCP / GMP / GHP (55)
» ryzyko zawodowe (7)
» ergonomia (2)
» choroby zawodowe (2)
» wypadki (7)
» czynniki szkodliwe (6)
» ochrony (1)
» wydawn. elektroniczne - e-booki (80)
» kalendarze (1)
programy komputerowe (91)
filmy / prezentacje / plakaty (100)
druki (81)
materiały szkoleniowe (193)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - HAC771
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 91,30 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Poradnik wdrażania HACCP przeznaczony jest głównie dla małych zakładów zajmujących się produkcją (rzeźnie), przetwarzaniem (przetwórnie) i obrotem produktami mięsnymi (hurtownie, sklepy). Składa się z trzech części, w których zawarto wiele ważnych informacji dotyczących m.in. uzasadnienia wprowadzenia systemu HACCP, jego zalet i niedoskonałości oraz możliwości uzyskania pomocy przy wdrażaniu HACCP. Szczegółowo przedstawiono także istotę systemu wraz z dwunastoma etapami wprowadzania zasad, których zrozumienie daje podstawę do samodzielnego zaprojektowania zakładowego systemu HACCP. Autorka, wykorzystując zdobywane od ponad dziesięciu lat wiedzę i doświadczenie w zakresie projektowania i wdrażania systemu HACCP, prezentuje przykłady tworzenia HACCP w ubojni świń, zakładach produkcji wędlin, konfekcjonowania mięsa i wędlin oraz praktyczny sposób podejścia do wdrażania systemu w sklepach. Jasny i przejrzysty układ oraz praktyczne przykłady tworzenia systemu w zakładach sprawiają, że poradnik krok po kroku skutecznie wprowadza w tajniki systemu HACCP.
Autor: Halina Witkowska
Liczba stron: 126
Data dodania produktu: 15 maj 2007.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach Poradnik wdrażania HACCP w małych zakładach produkcji, przetwórstwa i obrotu mięsem
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 10 z 55 w kategorii HACCP / GMP / GHP Następny produkt
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
GMP/GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych. Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
 GMP/GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych. Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy       68,20 zł 
W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki ... 
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - program do oceny ryzyka zawodowego
Nowości
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...

48,00 zł

Zobacz wszystkie
  18 listopad 2018     8089366 wywołań od 11 maj 2007