BHP.pl Moje konto  
  Katalog » druki » HACCP / GMP / GHP » ODDK - HAC797 Moje konto     
Kategorie
książki (349)
programy komputerowe (91)
filmy / prezentacje / plakaty (100)
druki (81)
» akta (7)
» dzienniki (6)
» ewidencje / rejestry (27)
» karty / protokoły (12)
» dokumentacja oceny ryzyka (6)
» zaświadczenia (9)
» HACCP / GMP / GHP (13)
» inne (1)
materiały szkoleniowe (193)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
Książka kontroli wewnętrznej w sklepie spożywczym i hurtowni z wyjaśnieniami (przyjęcie dostaw, przechowywanie, wprowadzenie do obrotu)
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - HAC797
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 36,30 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Na podstawie rozp. MZ z dnia 6 stycznia 2003 roku (kontrola wewnętrzna żywności), każdy sklep i hurtownia zobowiązane są do bieżącej lub okresowej kontroli jakości zdrowotnej środków spożywczych w trzech punktach: przyjęcie – magazynowanie – ekspozycja zgodnie z ustalonym harmonogramem. Wyniki kontroli jakości muszą być dokumentowane w książce kontroli wewnętrznej.
Liczba stron: 24
Data dodania produktu: 16 maj 2007.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach Książka kontroli wewnętrznej w sklepie spożywczym i hurtowni z wyjaśnieniami (przyjęcie dostaw, przechowywanie, wprowadzenie do obrotu)
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 10 z 13 w kategorii HACCP / GMP / GHP Następny produkt
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
 Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów       121,80 zł 
Od dnia 1 maja 2004 r. wszystkie zakłady prowadzące działalność w zakresie produkcji i obrotu żywnością muszą wdrożyć i stosować zasady systemu HACCP (na podstawie ustawy z dnia 30 października 2003 r. o zmianie ustawy o warunkach ... 
Księga nadzoru nad szkodnikami
 Księga nadzoru nad szkodnikami       36,30 zł 
Księga nadzoru nad szkodnikami stanowi dokument związany z Księgą HACCP. Do prowadzenia nadzoru nad szkodnikami zobowiązane jest każde przedsiębiorstwo spożywcze, co wynika m.in. z rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 6 stycznia 2003 r. ... 
Dobra praktyka higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni. Wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami.
 Dobra praktyka higieniczna w sklepie spożywczym i hurtowni. Wzorcowe instrukcje z wyjaśnieniami.       73,50 zł 
Celem opracowania dobrej praktyki higienicznej jest prowadzenie obrotu artykułami spożywczymi w należytych warunkach sanitarnych i higienicznych zapewniających właściwą jakość zdrowotną wprowadzanych do obrotu środków spożywczych. W ... 
Bezpieczeństwo żywności. Dokumentacja identyfikacji dostawców
 Bezpieczeństwo żywności. Dokumentacja identyfikacji dostawców       23,10 zł 
Monitorowanie żywności – nowy obowiązek podmiotów branży spożywczej Art. 18 Rozporządzenia (WE) Nr 178/2002 nakłada na podmioty działające na rynku spożywczym, na wszystkich etapach łańcucha żywnościowego, od produkcji ... 
Książka kontroli sanitarnej
 Książka kontroli sanitarnej       12,30 zł 
 
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - programy komputerowe dla bhp
Nowości
Kalendarz księgowo-kadrowy 2018
Kalendarz księgowo-kadrowy 2018

49,20 zł

Zobacz wszystkie
  21 luty 2018     7758314 wywołań od 11 maj 2007