BHP.pl Moje konto  
  Katalog » książki » wydawn. elektroniczne - e-booki » WiP - 1BF0034 Moje konto     
Kategorie
książki (283)
» bhp (41)
» prawo (kodeksy, przepisy) (59)
» zarządzanie bezpieczeństwem (3)
» profilaktyka (1)
» regulaminy - instrukcje (16)
» ochrona przeciwpożarowa (6)
» HACCP / GMP / GHP (55)
» ryzyko zawodowe (6)
» ergonomia (2)
» choroby zawodowe (2)
» wypadki (6)
» czynniki szkodliwe (6)
» ochrony (1)
» wydawn. elektroniczne - e-booki (78)
» kalendarze (1)
programy komputerowe (89)
filmy / prezentacje / plakaty (99)
druki (81)
materiały szkoleniowe (189)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera [płyta CD - e-book]
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy WiP - 1BF0034
Producent Wiedza i Praktyka, Warszawa
Cena brutto: 49,00 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Publikacja zwiera całościowe omówienie instruktażu stanowiskowego kelnera.

Pracownik zatrudniony na stanowisku kelnera wykonuje wiele czynności związanych z obsługą gości w zakładach gastronomicznych podczas imprez, przyjęć okolicznościowych (np. poza zakładem gastronomicznym), świadczenia usług cateringowych. Do podstawowych jego obowiązków należy przede wszystkim przygotowanie sali konsumpcyjnej, obsługiwanie klientów zakładu, serwowanie potraw i napojów, pobieranie za to należności, obsługa klientów w ogródku na zewnątrz budynku. Przeprowadzanie instruktażu stanowiskowego ma na celu uzyskanie przez pracownika zatrudnionego na stanowisku kelnera informacji oraz zdobycie wiedzy z zakresu wymogów bezpiecznej pracy.
SPIS TREŚCI:
Jakie zagrożenia występują na stanowisku kelnera 4
Na czym polegają prace transportowe wykonywane przez kelnera 14
Jaka odzież robocza przysługuje kelnerowi 16
Jak postępować w razie wypadku 16
Co powinien zawierać przykładowy program instruktażu stanowiskowego bhp kelnera 18
Jak wygląda przykładowa instrukcja bhp na stanowisku kelnera 20
Autor: Waldemar Klucha
Liczba stron: 25
Wydanie: 10-2014
Data dodania produktu: 21 lipiec 2016.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach Instruktaż stanowiskowy bhp na stanowisku kelnera [płyta CD - e-book]
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 30 z 78 w kategorii wydawn. elektroniczne - e-booki Następny produkt
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - program do oceny ryzyka zawodowego
Nowości
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...

48,00 zł

Zobacz wszystkie
  21 sierpień 2019     8654035 wywołań od 11 maj 2007