BHP.pl Moje konto  
  Katalog » instrukcje stanowiskowe » przetwórstwo mięsa » ODDK - Ms239 Moje konto     
Kategorie
książki (283)
programy komputerowe (89)
filmy / prezentacje / plakaty (99)
druki (81)
materiały szkoleniowe (188)
instrukcje stanowiskowe (1039)
» ogólne (10)
» biuro (21)
» budownictwo (45)
» cegielnia (5)
» chemia (19)
» elektroenergetyka (48)
» fryzjer, kosmetyczka, solarium (4)
» gastronomia (69)
» GMP / GHP (103)
» handel (28)
» konserwacja powierzchni metali (11)
» magazyn (24)
» obróbka drewna (59)
» obróbka metali (78)
» ochrona / dozór (3)
» ochrona przeciwpożarowa (31)
» oczyszczalnia ścieków (13)
» piekarnia / ciastkarnia (24)
» poligrafia (29)
» pomoc przedlekarska (18)
» prace porządkowe (12)
» pralnia (14)
» produkcja okien (18)
» przemysł lekki (4)
» przetwórstwo mięsa (33)
» przetwórstwo mleka (4)
» roboty drogowe (17)
» składowisko (sortownia) odpadów (9)
» składowisko złomu (5)
» spawanie (10)
» sprężarki (6)
» stacja paliw (6)
» szkoła (24)
» szwalnia,tapicernia,prod. obuwia (20)
» służba zdrowia (48)
» telekomunikacja (12)
» transport (72)
» wodno-kanalizacyjne i co (15)
» wulkanizacja (11)
» pozostałe (inne) (12)
» wykazy prac (45)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
Instrukcja bhp w magazynie żywca (w poczekalni przedubojowej) [plansza]
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - Ms239
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 17,00 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Data dodania produktu: 28 maj 2007.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach Instrukcja bhp w magazynie żywca (w poczekalni przedubojowej) [plansza]
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 10 z 33 w kategorii przetwórstwo mięsa Następny produkt
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
 Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (środki spoż.pochodz.zwierz) (z supl.elektron)       100,00 zł 
Skoroszyt z wymiennymi kartami, zawierający zestaw instrukcji i formularzy opracowanych specjalnie dla danej branży umożliwiający dokonywanie wymaganych zapisów oraz sporządzanie innej, obowiązującej w każdym zakładzie, ... 
HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
 HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych       70,30 zł 
Prawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym. Książka prezentuje katalog wybranych zagrożeń – autorzy dokonali ... 
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - program do oceny ryzyka zawodowego
Nowości
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...

48,00 zł

Zobacz wszystkie
  18 wrzesień 2019     8726682 wywołań od 11 maj 2007