HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych sklep bhp.pl
BHP.pl Moje konto  
  Katalog » książki » HACCP / GMP / GHP » ODDK - HAC443 Moje konto     
Kategorie
książki (312)
» bhp (44)
» prawo (kodeksy, przepisy) (73)
» zarządzanie bezpieczeństwem (3)
» profilaktyka (3)
» regulaminy - instrukcje (18)
» ochrona przeciwpożarowa (7)
» HACCP / GMP / GHP (55)
» ryzyko zawodowe (7)
» ergonomia (2)
» choroby zawodowe (2)
» wypadki (7)
» czynniki szkodliwe (6)
» ochrony (1)
» wydawn. elektroniczne - e-booki (80)
» kalendarze (4)
programy komputerowe (91)
filmy / prezentacje / plakaty (100)
druki (81)
materiały szkoleniowe (193)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - HAC443
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 70,30 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Prawidłowa identyfikacja zagrożeń, ich poznanie i świadome panowanie nad nimi stanowi podstawę zarządzania bezpieczeństwem żywności w przemyśle spożywczym.

Książka prezentuje katalog wybranych zagrożeń – autorzy dokonali podziału na zagrożenia biologiczne, fizyczne i chemiczne, dołączając krótką charakterystykę ich podstawowych cech, występowania i sposobu eliminacji.

Publikacja jest przeznaczona dla członków zespołu HACCP, na których spoczywa obowiązek wdrożenia HACCP. Pozwoli na zidentyfikowanie zagrożeń, które dotyczą ich procesu, jak również da podstawową wiedzę ułatwiającą dalsze poszukiwania poszczególnych cech charakterystycznych dla wymienionych zagrożeń i zagrożeń im pokrewnych.

Książka jest również dobrym przykładem sposobu dokumentowania zagrożeń – może stać się podstawą dla indywidualnie tworzonego w danej firmie leksykonu (katalogu) uwzględniającego zagrożenia charakterystyczne dla danego środowiska.
Autor: M. R.Zadernowski, A.Zadernowska, M.Obiedziński, R.Zadernowski
Liczba stron: 96
Data dodania produktu: 07 listopad 2008.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach HACCP - Katalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 53 z 55 w kategorii HACCP / GMP / GHP Następny produkt
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykł.dokument. Środki spoż.pochodz. zwierzęcego
 Poradnik opracowania zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) z przykł.dokument. Środki spoż.pochodz. zwierzęcego       76,60 zł 
Zgodnie z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. Nr 63, poz. 634 z późn. zm.) oraz przepisami wykonawczymi do niej, działania w zakładach branży żywnościowej muszą odbywać się według zasad ... 
 Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (środki spoż.pochodz.zwierz) (z supl.elektron)       100,00 zł 
Skoroszyt z wymiennymi kartami, zawierający zestaw instrukcji i formularzy opracowanych specjalnie dla danej branży umożliwiający dokonywanie wymaganych zapisów oraz sporządzanie innej, obowiązującej w każdym zakładzie, ... 
Instruktaż prowadzenia Księgi GMP/GHP z dokumentacją
 Instruktaż prowadzenia Księgi GMP/GHP z dokumentacją       81,90 zł 
Podstawowym warunkiem wdrożenia skutecznego systemu HACCP jest wcześniejsze wprowadzenie i stosowanie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP, jako warunku wstępnego wszystkich systemów zapewnienia jakości ... 
Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją
 Instruktaż prowadzenia Księgi HACCP z dokumentacją       97,60 zł 
Narzędzie pozwalające przedsiębiorcom samodzielnie opracować, wdrożyć i użytkować system kontroli HACCP w oparciu o wytyczne siedmiu zasad HACCP Kodeksu Żywnościowego oraz art 29 ustawy o warunkach zdrowotnych żywności i ... 
Instrukcja bhp w magazynie żywca (w poczekalni przedubojowej)  [plansza]
 Instrukcja bhp w magazynie żywca (w poczekalni przedubojowej) [plansza]       17,00 zł 
 
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - program do oceny ryzyka zawodowego
Nowości
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...
Podręczny słownik BHP dla praktyków ...

48,00 zł

Zobacz wszystkie
  15 sierpień 2018     7984853 wywołań od 11 maj 2007