BHP.pl Moje konto  
  Katalog » książki » HACCP / GMP / GHP » ODDK - CDH916 Moje konto     
Kategorie
książki (312)
» bhp (44)
» prawo (kodeksy, przepisy) (73)
» zarządzanie bezpieczeństwem (3)
» profilaktyka (3)
» regulaminy - instrukcje (18)
» ochrona przeciwpożarowa (7)
» HACCP / GMP / GHP (55)
» ryzyko zawodowe (7)
» ergonomia (2)
» choroby zawodowe (2)
» wypadki (7)
» czynniki szkodliwe (6)
» ochrony (1)
» wydawn. elektroniczne - e-booki (80)
» kalendarze (4)
programy komputerowe (91)
filmy / prezentacje / plakaty (100)
druki (81)
materiały szkoleniowe (193)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni (wersja na CD)
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - CDH916
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 176,00 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
Wersja elektroniczna opracowania książkowego. Pełna identyfikacja i analiza zagrożeń na każdym etapie procesu produkcyjnego z wyznaczeniem krytycznych punktów kontrolnych CCP oraz środków zapobiegawczych dla trzech produktów: babki drożdżowej, ciastka francuskiego z marmoladą i lodów. Najtrudniejszy etap opracowania HACCP – do zastosowania w każdej cukierni. wymagania: CD-ROM, Windows 9x/NT/Me/2000/Xp
Autor: Agnieszka Budzyńska
Liczba stron: 200
Data dodania produktu: 10 lipiec 2008.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni (wersja na CD)
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 52 z 55 w kategorii HACCP / GMP / GHP Następny produkt
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
 Dokumentacja sanitarna według zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej GMP i Dobrej Praktyki Higienicznej GHP (cukiernia,lodziarnia) (z supl.elektronicznym)       100,00 zł 
Skoroszyt z wymiennymi kartami, zawierający zestaw instrukcji i formularzy opracowanych specjalnie dla cukierni, ciastkarni, lodziarni, umożliwiający dokonywanie wymaganych zapisów oraz sporządzanie innej, obowiązującej w każdym zakładzie, ... 
Rejestr kontroli temperatury w komorze ładunkowej chłodni i czasu transportu przewożonego wyrobu
 Rejestr kontroli temperatury w komorze ładunkowej chłodni i czasu transportu przewożonego wyrobu       18,20 zł 
Rejestr z rubrykami do samodzielnego wypełniania. 
Książka sanitarna środka transportu
 Książka sanitarna środka transportu       12,10 zł 
Rejestr mycia i dezynfekcji komory ładunkowej środka transportu. 
Księga GMP/GHP z dokumentacją (CD)
 Księga GMP/GHP z dokumentacją (CD)       120,90 zł 
Księga GMP/GHP stanowi przewodnik po zasadach dobrych praktyk produkcyjnych i dobrych praktyk higienicznych, porządkuje dokumentację systemową powstałą podczas wdrażania zasad systemu. Program opracowano na podstawie Wzorcowej Księgi ... 
Wzorcowa dokumentacja HACCP - gastronomia (wersja elektroniczna, MS word)
 Wzorcowa dokumentacja HACCP - gastronomia (wersja elektroniczna, MS word)       93,70 zł 
Kierujący zakładem gastronomicznym ma obowiązek wdrożyć, stosować oraz dokumentować zasady systemu HACCP. Prezentowana publikacja została przygotowana na podstawie "Poradnika opracowania i wdrażania systemu HACCP. Gastronomia" ... 
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - programy komputerowe dla bhp
Nowości
Kalendarz księgowego budżetu 2018 (A5)
Kalendarz księgowego budżetu 2018 (A5)

54,50 zł

Zobacz wszystkie
  27 maj 2018     7896995 wywołań od 11 maj 2007