BHP.pl Moje konto  
  Katalog » książki » HACCP / GMP / GHP » ODDK - HAC916 Moje konto     
Kategorie
książki (312)
» bhp (44)
» prawo (kodeksy, przepisy) (73)
» zarządzanie bezpieczeństwem (3)
» profilaktyka (3)
» regulaminy - instrukcje (18)
» ochrona przeciwpożarowa (7)
» HACCP / GMP / GHP (55)
» ryzyko zawodowe (7)
» ergonomia (2)
» choroby zawodowe (2)
» wypadki (7)
» czynniki szkodliwe (6)
» ochrony (1)
» wydawn. elektroniczne - e-booki (80)
» kalendarze (4)
programy komputerowe (91)
filmy / prezentacje / plakaty (100)
druki (81)
materiały szkoleniowe (193)
instrukcje stanowiskowe (1039)
znaki bhp (374)
Producenci
Szukaj
Wyraz(y):
Przedział cenowy:
do
Kategoria:
Zaawansowane
Informacje
Regulamin sklepu
Dostawa, płatność, zwroty
Napisz do nas
O nas
Warunki reklamy w sklepie
Mapa Sklepu
Katalog produktów
Kontakt
e-mailsklep@bhp.pl
FAXfax 58 333 45 73
Teltel. 58 56 232 37
Kto jest online
Obecnie w sklepie jest
 1 Gość
 online.
Informacje o produkcie
HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni
Kliknij, aby powiększyć
Numer katalogowy ODDK - HAC916
Producent ODDK, Gdańsk
Cena brutto: 131,20 zł
Zamawiana ilość:  
Opis produktu
System HACCP bazuje na siedmiu zasadach, z których pierwsza to przeprowadzenie analizy zagrożeń, druga zaś – określenie krytycznych punktów kontrolnych (CCP).
Opracowanie pozwoli samodzielnie, bez pomocy konsultanta, zidentyfikować zagrożenia na każdym etapie procesu technologicznego, przeprowadzić ich analizę, ustalić źródło i przyczyny zagrożeń, a także określić środki umożliwiające ich kontrolę, czyli procedury i instrukcje, oraz wyznaczyć punkty kontrolne i krytyczne punkty kontrolne w każdej cukierni. Niniejszy materiał jest prezentacją identyfikacji i analizy zagrożeń przedstawioną na przykładzie trzech produktów: babki drożdżowej, ciastka francuskiego i lodów. Winien być traktowany jako wzór, dzięki któremu w oparciu o własne instrukcje technologiczne (schematy blokowe procesu technologicznego) stworzyć można własną dokumentację.
Autor: Agnieszka Budzyńska
Liczba stron: 152
Data dodania produktu: 14 maj 2007.
» Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF Kliknij, aby pobrać opis w formacie PDF
» Informuj mnie o aktualizacjach HACCP. Arkusze identyfikacji zagrożeń i krytycznych punktów kontrolnych w cukierni
» Napisz recenzję tego produktu!
» Zadaj nam pytanie...
Poprzedni produkt Produkt 2 z 55 w kategorii HACCP / GMP / GHP Następny produkt
Koszyk
... jest pusty
Zaloguj się
E-mail:
Hasło:


Bezpieczne logowanie

Nowy użytkownik

Zapomniałeś hasło?
Reklama
PENTA Soft - programy komputerowe dla bhp
Nowości
Kalendarz księgowo-kadrowy 2018
Kalendarz księgowo-kadrowy 2018

49,20 zł

Zobacz wszystkie
  27 maj 2018     7897165 wywołań od 11 maj 2007